sedih :'( | Gadis Chipsmore =)
Assalamualaikum , hai awak-awak ! hehe , sukenye ade orang datang blog saye , awak-awak , naty FOLLOW skali tw , hikhik ^^ ,thnx !

sedih :'(

Assalamualaikum ,
Hai bloggers sumew ,
ermm, kalau korg dh tgok tajuk tuhh ,mesty lh korg taw kn perasaan aku ,
perasaan aku sedih lah ,
tapi sedih ni mmg sedih gile ,
bukn sedih sbb putos cinte or other ,
but ,, aku sedih sbb blog aku yg dulu rosak !!
ermmm :'(

aku buat blog yg dulu tuhh dgn penoh harapn supaye cntek ,
n aku dh buat blog tuhh smpaikn aku demam-II
 tapi ,, hasil nye blog tuhh rosak , 
ermmm , redha ,, n now , aku nk bwad yg lebih perfect dry dulu ,
n aku nk crik follower lebih ;)

 aku harap lah lepas niey jagn rosak lagy ,
saket jiwe aku d'buatnye ,
huhuhuh :'(
saboo jelahh

miskol:

Ader!nA said...
This comment has been removed by the author.
Ader!nA said...

hah ! mane ade blog adek rosak ...
akak tengok tak rosak pon .. ape yang rosak ? :/

Eliey said...

uhmmmm , blog nye dh sewel , susa nk design , baek adek tukar laen , bile adek tukar templat , then preview , bukn kluar blog , kluar tulisan banyak2 dah , gile adek , smpai demam-II bwad blog tuhh ,




© Gadis Chipsmore =). Template by d4usx. Powered by Blogger.